International België (nl) Belgique (fr) Danmark Deutschland Eesti Ελλάδα España McCulloch France Français Italia Latvija Lietuva Magyarország Nederland New Zealand Norge Suomi Sverige United Kingdom United Kingdom Österreich

Koopgidsen

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste gereedschap? McCulloch biedt een reeks koopgidsen om u te helpen het geschikte gereedschap voor elke klus te vinden!

Koopgids voor heggenscharen

Zonder regelmatig snoeien en onderhouden kunnen uw struiken en hagen al snel uw tuin overnemen. Het hebben van een goede heggenschaar is daarom essentieel.

Wanneer u op zoek bent naar een heggenschaar, is het belangrijk om een aantal factoren in overweging te nemen. De hoogte en dikte van uw heg heeft een belangrijke invloed op de functies die uw heggenschaar nodig heeft.

De drie belangrijkste soorten heggenscharen zijn:

Read more >
chainsaw

Koopgids voor kettingzagen

Het kiezen van de juiste kettingzaag voor de klus die u moet uitvoeren kan erg lastig zijn, maar het is wel een belangrijke beslissing. Benzine kettingzagen zijn het meest populair - en daar is een goede reden voor. Bij McCulloch bieden we kracht en dat is precies waar een benzineproduct zeer sterk in is. Zonder gevaarlijke draden of verbindingen zijn McCulloch kettingzagen eenvoudig te gebruiken en zeer duurzaam. Zolang u een gevulde brandstoftank heeft kunt u eindeloos werken op iedere plek in de tuin. 

We helpen u graag bij uw keuze aan de hand van deze korte vragen.

Read more >
trimmer

Buyers Guide to Grass Trimmers and Brushcutters

Grass trimmers and brushcutters are commonly referred to as the same thing, however they are slightly different! Our Buyers Guide can point you in the right direction.
Read more >

BEKIJK OOK...